Sängbord & hundar

Har man en stor hud som Mirax kommer man ibland att behöva tänka lite extra när man köper möbler. Det kan vara bra att välja lite stabilare och större möbler som inte välter så lätt. Mirax är ingen klumpig hund, men han vet inte alltid hur stor och stark han är. Oftast är det inga problem, men ibland så kan olyckan vara framme även om det oftast är matte som är den klumpigare…

När jag skulle köpa sängbord var det alltså viktigt att det var av lite större och stabilare snitt. Mirax hoppar ju upp i sängen titt som tätt och risken för att han ska stöta till sängbordet finns ju definitivt där. Jag kollade runt hos Inside Möbler, http://www.insidemobler.se/sangar/sangbord.html, där det finns flera stycken sängbord av lite grövre snitt, som ändå är snygga. Det var riktigt svårt att bestämma sig för flera av dem såg ut som den typ av sängbord jag skulle vilja ha.

Jag började med att kolla närmare på Saaga Sängbord med frostat glas, http://www.insidemobler.se/sangar/sangbord/saaga-sangbord.html, som ser ut ganska så exakt som jag vill ha ett sängbord: robust, och med mycket förvaringsutrymme för tidningar, böcker och liknande. Det stora alternativet var Saaga Nattduksbord, http://www.insidemobler.se/sangar/sangbord/saaga-nattduksbord.html, som ser verkligt stabilt ut och även det har plats för mycket förvaring. Stilen på de två är väldigt olika, men båda tilltalar mig jättemycket. Det gjorde att det blev jättesvårt att välja: jag kunde i princip singla slant och bli nöjd med utgången hur det än gick. Till slut valde jag sängbordsvarianten eftersom den verkade aningen mer praktisk, med möjlighet till förvaring utan att man behöver öppna någon låda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *