Vad ska jag köpa till mamma?

Min mamma har gått och blivit ganska gammal. Hon fyller 60 i början av 2015 och det är en hög ålder att komma upp i, något som jag inte riktigt har reflekterat över förens nu. Det betyder att hon enbart har fem år kvar till pensionen. Det känns som igår att hon var betydligt yngre och det är svårt att föreställa sig sina egna föräldrar som pensionärer, även om jag har varit fullt medveten om att den tiden kommer att komma den också.

Min mamma är alldeles galet förtjust i smycken av alla typer. Oavsett om det är örhängen, armband eller halsband så har hon massvis av varenda sak, vilket gör det svårt att hitta något smycke som kan kännas helt nytt för henne. Men eftersom att hon tycker så mycket om att smycka ut sig så är ändå hennes födelsedagspresent given; jag kommer att hitta något smycke som passar henne, som dessutom är något alldeles extra.

Jag har finkammat nätet efter olika alternativ, men det är svårt att hitta någon smyckessida som kan erbjuda ett större och omfattade sortiment som dessutom har de lite mer ovanliga varianterna. Jag har varit inne på http://blingit.se/smycken och tittat och där finns det verkligen mycket intressant. Så om jag inte hittar någon bättre sida så lär det blir från Blingit jag beställer. De har de där riktigt fina svenska märkena som jag vet att mamma gillar på sina smycken, så det blir nog inte speciellt svårt att hitta ett smycke hon gillar. Frågan är ju faktiskt bara om det är tillräckligt unikt eller om det är så att hon redan har det sedan innan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *