Stenskott – laga innan det är för sent!

Nu ska ni få lära er något som jag fick lära mig den hårda vägen. Om ni får ett stenskott, se till att laga det direkt. Med en gång. Typ i samma sekund som ni ser det. Alltså jag menar verkligen omgående. För om ni, som jag, tänker att det där kanske jag kan ta nästa vecka för just nu passar det inte riktigt… Ja, då kan det vara för sent. För helt plötsligt har tiden sprungit iväg och där står du med en stor spricka i rutan. Det som från början bara var en liten prick har alltså vuxit till en avgrund. Så kändes det i alla fall. Det gick så himla snabbt. Och när det väl hade hänt så var det ju för sent att laga det lilla stenskottet. Och då var det inget annat att göra än att byta ut hela rutan. Så dagens läxa är alltså: laga stenskott innan det är för sent.

Trevlig firma i alla fall
Jag bytte rutan hos Samglas, och om man nu ska laga bilglas eller byta ruta så kan jag varmt rekommendera Samglas. Jag fick ett himla fint bemötande och allt kändes väldigt bra. Nu kan jag i och för sig inte gå i god för alla, men just här på min ort så var de i alla fall väldigt bra och trevliga och professionella. Och man får väl hoppas att det är något som gäller i hela kedjan så att säga. Trots att det hela handlade om en sak som inte var så rolig (att jag hade låtit stenskottet vara alldeles för länge) så gick jag därifrån med ett leende på läpparna, och det är väl verkligen ett bra betyg om man säger så! Sådana upplevelser gillar jag verkligen, när man måste göra något som känns trist eller onödigt men man kan vara glad ändå. Ett bra bemötande gör verkligen så mycket!

Fräsch bil
Jag måste säga att ändå känns himla fräscht med en ny ruta. Inte för att den gamla var dålig på något vis (ja, förutom den gigantiska sprickan då), men det märks ändå att det sitter en ny ruta i bilen nu och det känns lite som att bilen har fått ett ansiktslyft. Den känns lite fräschare helt enkelt. Kul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *