Riktigt snygg korthållare!

Jag vill bara tipsa er om en bra sida som jag har hittat som heter Get Personal (getpersonal.se). Man kan köpa en massa snygga saker där, och det roliga är att man kan få allt med en personlig gravyr.

Ett bra tips till dig eller som present
Förr använde jag alltid plånbok och jag minns att det var viktigt att plånboken var snygg. Det var alltid lika kul att köpa en ny. Nu för tiden handlar jag väldigt sällan med kontanter och har därför övergått till att använda en sådan där liten korthållare i metall. Det är smidigt förstås eftersom den är liten och får plats i fickan, men det är också lite tråkigt då jag inte tycker att det finns några snygga korthållare.

Därför blev jag väldigt glad när jag hittade en riktigt snygg korthållare på Get Personal. Den heter ”korthållare wally pink” och det som är så snyggt med den är att den är rosa! Dessutom har den plats för många kort, vilket ju är bra eftersom man har en hel del att hålla reda på. Visserligen börjar det ju gå mer och mer åt att man bara behöver sin legitimation istället för att ha en massa medlemskort på olika ställen, men vissa kort har man ändå kvar. Som lånekortet på bibblan till exempel, och ICA-kortet.

Korthållare Wally Pink

Som gravyr valde jag mitt namn och det blev riktigt snyggt eftersom gravyren blir silverfärgad mot det rosa. Det känns lite som förr i tiden när jag köpte en ny plånbok. Gravyren gör ju verkligen det hela mycket mer personligt, men även utan den är det här utan tvekan den snyggaste korthållaren som jag har sett. Den fanns också i silver och det finns dessutom många fler modeller också om man föredrar en annan variant. Men rosa är min färg så det kändes självklart att jag skulle ta den. Det livar upp tycker jag och nu kan jag bli lite extra glad varje gång jag ska ta upp kortet och betala något. Man kan ju förstås ha en lite roligare text än sitt namn också, men jag kom inte på något bättre så det fick bli det helt enkelt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *