Nu ska jag bli brun!

soltabletterJag är verkligen inte den som gillar att ligga på stranden och pressa timme ut och timme in. Faktum är att jag helst sitter i skuggan, och även om det är bra av olika orsaker (man minskar ju risken för hudcancer till exempel) så tycker jag ändå om att vara brun. Det går ju inte direkt hand i hand om ni förstår vad jag menar. Jag brukar använda mig av olika brun utan sol-produkter, men det finns ju ändå inget som slår en naturlig bränna – så länge den är brun och inte röd förstås. Produkter brukar ofta ge en lite mer orange ton, och det vill jag inte ha.

Nu har jag sett att det finns tabletter som hjälper en att bli brun. Man blir snabbare brun och man får en jämnare ton. Dessutom är de bra för hår och naglar också. Det låter ju nästan för bra för att vara sant, men enligt min vän som rekommenderade det så ska det tydligen fungera. Det vore ju hur bra som helst om jag kunde få en fin bränna utan att behöva sola så mycket. Jag tänker i alla fall prova! Jag har surfat runt lite och hittat sådana tabletter av olika märken på svenskhalsokost.se. Jag har inte bestämt vilket märke jag ska köpa än. Jag får nog fråga min vän vad hon använder.

Jag ska faktiskt passa på att köpa lite andra saker från den sidan också. De hade ett ganska stort utbud av ekologiska saker, bland annat kryddor och annat till matlagning och även kroppsvård och rengöringsmedel. Det fanns också ett stort utbud av produkter från Naturdiet vilket passar mig som har svårt att få till tiden till att äta alla mål vid utsatta tidpunkter.

En produkt jag köpt från Naturdiet och som jag är väldigt nöjd med är:
Naturdiet shake på svenskhalsokost.se

Jag tycker även att det är viktigt att handla ekologiskt i den utsträckning man kan, men jag visste faktiskt inte att det fanns ekologisk hälsokost. Då har man lärt sig något nytt idag också!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *