Jakt på stol

Senast jag hörde av mig berättade jag om mitt nya skrivbord, och detta skrivbord har jag inga klagomål på. Däremot har ett annat problem uppstått. För att kunna använda skrivbordet på bästa sätt måste jag ju också ha en bekväm och ergonomisk stol, och sådana är inte lätta att hitta. Mirax är visserligen en jakthund, men att apportera en bra stol klarar han nog inte. Det blir till att ge sig ut på nätet och leta. Den stol jag sitter i nu är i och för sig inte dålig, men ändå inte så bra som jag tycker att den borde vara. När man sitter vid skrivbordet är det viktigt att man sitter bra.

Samtidigt så skrämmer priserna mig lite. En direktörsstol för typ tjugo tusen kronor vore ju jättekul, men vem har råd med det? Det får nog bli Trademax igen, som håller lite vettigare priser. Men det är ändå svårt att välja, eftersom det är nästan omöjligt att avgöra vilken stol som kommer att passa och vilken som inte kommer att göra det. Dessutom vill jag inte snåla för mycket. Ergonomi är viktigt, och att sitta bra guld värt. Det kommer nog att kosta några tusenlappar, men det är det värt. Oddi kontorsstol är vad jag kikar på för tillfället, men har inte bestämt mig riktigt ännu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *