Jag är lite klumpig ibland…

gardinstångHäromdagen kom jag på att det nog kunde vara på sin plats att sätta upp nya gardiner i köket. De som satt där innan var rätt så mörka och täckande vilket kanske passar på sommaren. Men under vintern ska man ju helst ta vara på det lilla ljus som finns där ute. Så, nya ljusa och luftiga gardiner var idén. Inga problem, eller hur? För vem kan inte sätta upp ett par gardiner? Jag, uppenbarligen. För jag lyckades med konststycket att ha sönder gardinstången när jag skulle sätta upp dem. Hur det gick till förstår jag fortfarande inte men trasig är den i vilket fall som helst. Olyckligtvis har jag heller inga gardinstänger i reserv så för tillfället får köket klara sig helt utan gardiner, vilket i ärlighetens namn inte ser så bra ut. Fönster ska ha gardiner, det är min åsikt.

Så det är bara att köpa nytt. På sätt och vis är det nog bra, för den gamla gardinstången var inte så mycket att hänga i julgranen och nu får jag chansen att skaffa något nytt som jag trivs bättre med. Jag har kollat lite på gardinstänger från Textilgallerian, och det finns massor med spännande att välja mellan. Jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag vill ha en gardinstång i gammaldags stil, eller en hypermodern minimalistisk stilren sak. Det är ju två helt olika saker, men jag gillar båda. Svårt val, kanske får jag singla slant. Tror att båda skulle kunna passa in i köket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *