Dags att börja träna!

Nu sitter jag här och funderar på kosttillskott, och då specifikt Kreatin. För den som inte vet, så är Kreatin ett kosttillskott som passar utmärkt för den som tränar intensivt, genom att det hjälper till att snabbare frigöra energi. Nu är det ju inte så att jag tränar så mycket som jag borde, men tanken är väl att det ska bli lite ändring på den punkten. Tanken är att om jag köper kosttillskott så kommer det att bli enklare att tvinga mig själv att träna, eftersom jag då lagt ut en massa pengar på det. Det är i alla fall tanken, men som alla vet så fungerar det ju sällan på det sättet – hur många har inte skaffat sig månads- eller årskort till gym och sedan bara utnyttjat det en eller två gånger? Men jag tror ändå att det kan fungera den här gången.

Kreatin som kosttillskott kan kanske verka som ett lite extremt val eftersom det mest verkar rikta sig till de som tänker träna rätt så intensivt under kortare perioder. Men det är just det som gör att Kreatin verkar vara det bästa valet. Tyvärr har jag ju inte så mycket fritid som jag skulle önska, och då gäller det ju att effektivisera sin träning så mycket som möjligt. Korta men intensiva pass kommer att bli det som gäller, när jag väl kommer igång. För det är ju som sagt det som är det svåra: att komma igång. När man väl gjort det brukar det ju rulla på nästan av sig själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *