Bra förvaring på alla sätt

Det största problemet som jag har i mitt hem har mer förvaring att göra. Jag vet helt enkelt inte var jag ska ha alla de grejer som jag samlar på mig. Även fast jag rensar ganska ofta, och slänger mycket så hamnar det fortfarande massa saker på hyllor, bord och bänkar. Jag vill ju inte att det ska vara där, men hur mycket jag än försöker att tänka på var jag gör av saker så landar saker där och glöms bort, för att byggas på och sedan skapa en känsla av en ofantlig röra i huset. Det låter kanske som att jag är ganska slarvig av mig, men det är nog snarare tvärtom. Det jag ser som slarvigt och stökigt skulle nog andra se som ganska städat.

Men jag tror att jag har funnit ut av en lösning som kommer att göra min vardag lite enklare. Jag behöver strukturera mer och för att lyckas med det som kommer jag behöva fler hyllor. Som ni vet så gillar jag att blanda det gamla med det nya, men hyllorna som jag har idag är mestadels av äldre sort, så de fungerar inte helt optimalt att placera saker i, då jag vill att hyllan i sig ska få synas. Det är därför som jag nu sitter och tittar om jag kan hitta några moderna, snygga hyllor som kan effektivt packas med saker och frigöra utrymme på annat håll.

Det är många sidor som har många olika hyllor att bjuda på, och det finns även gott om dem i fysiska butiker. Det jag tycker känns lite jobbigt är att behöva åka någonstans, titta, köpa och sedan försöka transportera hem. Jag skulle kunna ta pappa till hjälp, men det skulle ändå innebära att det skulle bli en del resande. Av den anledningen väljer jag nog att handla online och få det hemkört, vilket är den stora anledningen till att jag nu sitter och tittar på hyllor på Trademax. De kan fixa hemkörningen åt mig, samtidigt som de har ett gigantiskt utbud av olika hyllor. Det kommer nog att ta lite tid att hitta precis det jag vill ha, men jag har inga som helst tvivel på att det är där jag kommer att handla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *