Äntligen en arbetsplats

Jag har länge saknat en arbetsplats här hemma, ett ställe där jag kan sitta och betala räkningar och göra andra viktiga saker. När jag surfar sitter jag oftast i soffan eller sängen, och det vill jag inte sluta med, men jag behövde verkligen en plats där jag kan ställa mina pärmar och kunna sätta upp viktiga lappar och sådant. En arbetsplats helt enkelt. Nu har jag investerat i ett skrivbord, och det blev hur bra som helst!

Skrivbordet är som en hel enhet med både lådor, hyllor och en anslagstavla. Perfekt med andra ord! Egentligen gillar jag inte att köpa möbler, för jag blir alltid så osäker och vet inte vad jag vill ha. Det finns ju så mycket att välja på, och jag känner mig ofta lite vilse bland alla modeller, färger, kvaliteter och prisklasser. Jag köpte ju en säng från Trademax för inte så länge sedan och då satt jag i flera veckor och letade på nätet och gick många rundor i möbelvaruhusen innan jag bestämde mig.

Den här gången var det i alla fall enkelt, för så fort jag såg skrivbordet visste jag att det var det jag ville ha. Det var som att det skrek mitt namn, och jag såg framför mig hur bra det skulle passa hemma hos mig. Ett stort plus var ju också att det hade så mycket förvaring, för då slapp jag ju köpa både skrivbord och hyllor att sätta upp på väggen. Jag var förstås tvungen att kontrollmäta det både en och två gånger för att se att det verkligen skulle få plats innan jag bestämde mig, men sedan var valet enkelt!

/Karin & Mirax

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *